Vores Historie

FreeRiders, Hvem er vi?
FreeRiders er en MC klub stiftet i 2008 med ønsket om, at være frie og uafhængige i forhold til de etablerede mærke klubber.

Om sommeren mødes vi hos hinanden til en kop kaffe eller en vand…. Samtidig sparker vi dæk og fortæller løgnehistorier.

Om vinteren bliver der skruet løs på vores cykler og dem der ikke skruer er altid klar med et godt råd eller fire. Folks engagement spænder lige fra dem der kun kan komme hver tredje måned, til dem der kommer hver uge. Lige meget hvad man har tid til, så er man altid velkommen.

Vi er ikke just årsunger (alle sammen), men vi nyder stadig at køre på mc og fortælle løgnehistorier. Ud over vores kærlighed til motorcykler, har vi ikke nødvendigvis meget til fælles. Vi er en broget skare af folk, lige fra selvstændige til arbejdsløse, fra kokke til blikkenslagere. Der fokuseres på et godt kammeratskab, med sjov, hygge og glade mennesker, med mange og gerne lange køreture. Vi kører både ture på klubaftener, i weekenden, til træf og på ferie sammen. De fleste mærker er repræsenteret, alle er velkomne. Nogle er ombygget andre originale, men alle er velkomne.

Så kig forbi hvis det lyder som noget du vil være en del af. For mere info ring til formanden, Kim, på tlf.: 40736054 (mail formand@freeriders.dk).

Info

Bestyrelse

Freeriders ledes af en demokratisk valgt bestyrelse. Klubbens medlemmer kan ses Her.
Bestyrelsen

Medlemmer

Her finder du alle vores medlemmer.
Medlemmer

Vedtægter

Her finder du klubbens vedtægter.
Vedtægter